Caută
Close this search box.

Termeni și Condiții

Acești Termeni și Condiții („Termenii”) se aplică utilizării website-ului Nedar Construct SRL („Compania”), precum și tuturor serviciilor și produselor oferite prin intermediul acestui website.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Prin utilizarea website-ului nostru, confirmați că acceptați acești Termeni și Condiții și sunteți de acord să respectați toate reglementările aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați website-ul.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Compania își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu modificările. Prin continuarea utilizării website-ului după implementarea modificărilor, confirmați acceptarea noilor Termeni și Condiții.

Drepturi de autor și Proprietate Intelectuală

Conținutul și designul website-ului, inclusiv dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, fotografii și software, sunt proprietatea Companiei sau a furnizorilor săi de conținut și sunt protejate de legile române și internaționale privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală.

Utilizarea website-ului

Utilizatorii au dreptul să acceseze și să utilizeze website-ul în scopuri personale și non-comerciale, în conformitate cu acești Termeni și Condiții. Orice utilizare neautorizată a conținutului website-ului, cum ar fi copierea, distribuirea, modificarea sau republicarea, este strict interzisă, cu excepția cazurilor în care se obține acordul scris al Companiei.

Limitarea răspunderii

Compania nu garantează exactitatea, completitudinea sau actualitatea informațiilor prezentate pe website. Compania nu își asumă răspunderea pentru erorile sau omisiunile din informațiile prezentate, pentru rezultatele obținute în urma utilizării informațiilor sau pentru indisponibilitatea temporară a website-ului.

Link-uri către alte site-uri

Website-ul poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt controlate sau operate de Companie. Compania nu își asumă răspunderea pentru conținutul, practicile de confidențialitate sau alte aspecte legate de aceste site-uri.

Legislația aplicabilă

Acești Termeni și Condiții și orice litigiu, revendicare sau dispută care ar putea apărea între utilizator și Companie în legătură cu website-ul, vor fi reglementate și interpretate în conformitate cu legile României, fără a ține seama de principiile sale privind conflictele de legi. Utilizatorii și Compania sunt de acord să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România pentru soluționarea oricăror litigii, revendicări sau dispute în legătură cu acești Termeni și Condiții sau utilizarea website-ului.

Despăgubire

Utilizatorii sunt de acord să despăgubească și să exonereze Compania, directorii săi, angajații și partenerii de orice revendicare, pierdere, daună, cheltuieli sau alte responsabilități (inclusiv, dar fără a se limita la cheltuielile legale) care ar putea apărea ca urmare a încălcării acestor Termeni și Condiții, a drepturilor de proprietate intelectuală ale Companiei sau a oricăror legi și reglementări aplicabile.

Rezilierea

Compania își rezervă dreptul de a întrerupe sau de a restricționa accesul utilizatorilor la website în orice moment, fără notificare prealabilă, dacă consideră că aceștia au încălcat acești Termeni și Condiții sau dacă este necesar pentru a proteja interesele și siguranța Companiei sau a altor utilizatori.

Confidențialitate

Utilizarea website-ului și a serviciilor oferite de Companie este supusă Politicii noastre de Confidențialitate, care descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale ale utilizatorilor. Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord cu termenii și condițiile Politicii de Confidențialitate.

Întregul acord

Acești Termeni și Condiții, împreună cu Politica de Confidențialitate, reprezintă întregul acord între utilizator și Companie în legătură cu utilizarea website-ului și a serviciilor sale și înlocuiesc toate înțelegerile și acordurile anterioare, scrise sau verbale, între părți.

Divizibilitate

Dacă orice prevedere a acestor Termeni și Condiții este declarată nevalidă sau inaplicabilă de o instanță competentă, celelalte prevederi vor rămâne în vigoare, iar prevederea nevalidă sau inaplicabilă va fi înlocuită cu o prevedere valabilă și aplicabilă care să realizeze în cea mai mare măsură posibilă scopul și intenția prevederii originale.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la:

Telefonic

Formular Online

La Locație

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.