Caută
Close this search box.

Politica De Confidențialitate

Nedar Construct SRL („Compania”, „noi”, „ne”) respectă și protejează confidențialitatea vizitatorilor și utilizatorilor website-ului nostru. Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care colectăm, utilizăm, stocăm și dezvăluim informațiile personale ale utilizatorilor. Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică.

Colectarea datelor personale

Compania colectează informații personale atunci când utilizați website-ul și serviciile noastre. Informațiile pe care le colectăm pot include:

 • Nume, adresă, număr de telefon și adresa de e-mail;
 • Informații de autentificare, cum ar fi nume de utilizator și parolă;
 • Detalii despre tranzacțiile și comenzile efectuate pe website;
 • Orice alte informații pe care ni le furnizați în mod voluntar prin intermediul formularului de contact, comunicări prin e-mail sau alte mijloace.

Colectarea datelor non-personale

Compania poate colecta, de asemenea, informații non-personale despre utilizatorii website-ului, cum ar fi:

 • Tipul de browser și sistemul de operare utilizat;
 • Adresa IP și informații despre rețea;
 • Informații despre paginile accesate, timpul petrecut pe site și alte statistici legate de utilizarea website-ului.

 

Aceste informații sunt colectate în scopul de a îmbunătăți funcționarea și conținutul website-ului și nu sunt asociate cu informațiile personale ale utilizatorilor.

Utilizarea și dezvăluirea informațiilor

Compania utilizează informațiile colectate în următoarele scopuri:

 • A comunica cu utilizatorii în legătură cu serviciile și produsele noastre;
 • A îmbunătăți și personaliza experiența utilizatorilor pe website;
 • A analiza și monitoriza utilizarea website-ului pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor și conținutului;
 • A preveni și detecta frauda și activitățile ilegale.

Compania nu va dezvălui informațiile personale ale utilizatorilor către terțe părți, cu excepția cazurilor în care:

 • Este necesar pentru a îndeplini o tranzacție sau a presta un serviciu solicitat de utilizator;
 • Este permis sau cerut de lege, de reglementări sau în cadrul unui proces legal;
 • Este necesar pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța Companiei, a utilizatorilor sau a altor persoane.

Securitatea datelor

Compania ia măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii. Aceste măsuri pot include utilizarea de tehnologii de criptare, firewalls și sisteme de securitate a datelor. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că nicio metodă de transmitere sau stocare a datelor nu poate garanta securitatea completă. Prin urmare, în timp ce ne străduim să protejăm informațiile dvs. personale, nu putem asigura sau garanta securitatea completă a informațiilor transmise sau stocate pe website.

Păstrarea datelor

Compania va păstra informațiile personale ale utilizatorilor numai pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor descrise în această Politică de Confidențialitate sau pentru a respecta cerințele legale sau de reglementare aplicabile. După această perioadă, datele vor fi șterse sau anonimizate în conformitate cu legislația aplicabilă.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul să solicite accesul, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării datelor personale colectate de Companie. Utilizatorii pot, de asemenea, obiecta în orice moment la prelucrarea datelor lor personale în anumite circumstanțe sau solicita portabilitatea datelor. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de mai jos.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Compania își rezervă dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu modificările. Prin continuarea utilizării website-ului după implementarea modificărilor, confirmați acceptarea noii Politici de Confidențialitate.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu această Politică de Confidențialitate, sau dacă doriți să exercitați drepturile dvs. cu privire la datele personale, vă rugăm să ne contactați la:

Telefonic

Formular Online

La Locație

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă pe acest site, folosim cookies. Consultati aici politica noastră cookies.